Cocinología (Rexistro nro. 1102291)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00606nam a2200181 i 4500
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA
Campo fixo de descrición física ta
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 180818s2022 xxka er| 000 0 spa c
ISBN
ISBN 9780241341780
CDU
CDU 64 FAR coc
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Farrimond, Stuart
-- 183781
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Cocinología
Resto do título : la ciencia de cocinar
Autores / Stuart Farrimond ; [traducción, Rubén Giró i Anglada]
EDICIÓN
Edición 5ª reimp.
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Londres
Editorial : Dorling Kindersley
Data de publicación , 2022
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 256 p.
Outras características físicas : il., fot. cor
Dimensións ; 27 cm.
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Tecnoloxía dos alimentos
-- 183782
Subdivisión xeral cociña
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Tecnología de los alimentos
-- 57762
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Data de alta no sistema Sinatura correspondente á clasificación Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Data do último préstamo
          CEIP Plurilingüe nº 1 CEIP Plurilingüe nº 1 2024-04-15 64 FAR coc 1 64 FAR coc PEC015000008514 2024-05-24 2024-05-03

Coa tecnoloxía Koha